1 Printul mostenitor al Danemarcei, Frederik, va candida in 2009 pentru un loc in Comitetul International Olimpic (AFP).
Stirea nu ne intereseaza pentru ca e foarte clar ca statutul de print mostenitor inseamna ca trebuie sa eviti monotonia aste
1 Printul mostenitor al Danemarcei, Frederik, va candida in 2009 pentru un loc in Comitetul International Olimpic (AFP).
Stirea nu ne intereseaza pentru ca e foarte clar ca statutul de print mostenitor inseamna ca trebuie sa eviti monotonia asteptarii randului la tron, inventandu-ti ocupatii. Sa ne amintim de bietul Charles, atat de plictisit, ca a ajuns sa cumpere terenuri in Romania! 2 Un anchetator a criticat ofiterii armatei britanice aflati in Irak, spunand ca de vina pentru esecul lor este proasta organizare, fapt ce a dus la pierderea a doi dintre ei in primele zile ale conflictului. (The Independent)
Stirile care pomenesc despre Irak si dezorganizarea din coalitie nu ne mai intereseaza, pentru ca, din pacate, ne-am obisnuit cu ele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.