Ioana Valentina Boitor din Romania s-a clasat pe locul doi la concursul Miss World 2006, in timp ce reprezentanta Cehiei, Tatana Kucharova, a fost desemnata cea mai frumoasa concurenta, sambata, la Varsovia, transmite Reuters, citata de Mediafax. In
Ioana Valentina Boitor din Romania s-a clasat pe locul doi la concursul Miss World 2006, in timp ce reprezentanta Cehiei, Tatana Kucharova, a fost desemnata cea mai frumoasa concurenta, sambata, la Varsovia, transmite Reuters, citata de Mediafax. In varsta de 17 ani, Ioana Valentina Boitor s-a nascut si a crescut in Satu Mare. Are 1,78 metri inaltime, este eleva de liceu, iar visul ei este sa devina supermodel, conform site-ului oficial al Miss World. Ii place sa joace baschet, sa inoate, sa asculte muzica R&B si sa danseze. Moto-ul ei este: "Daca ai inceput ceva, trebuie sa mergi pana la capat". Reprezentanta Romaniei a concurat alaturi de 103 tinere de pe cinci continente in competitia desfasurata la Varsovia - primul oras din fostul bloc comunist care gazduieste finala.
Miss World 2006 a fost incoronata Tatana Kucharova, in varsta de 18 ani, o frumusete blonda cu ochi albastri care a purtat o rochie alba, lunga si stramta. Ea si-a inabusit cu greu lacrimile cand diadema stralucitoare, specifica evenimentului, i-a fost asezata pe cap de fosta detinatoare a titlului, Unnur Birna Vilhjalmsdottir din Islanda. Tatana Kucharova este a treia concurenta din Europa de Est care castiga titlul de Miss World in istoria concursului fondat in 1951.
Pe locul imediat urmator dupa reprezentanta Cehiei s-a clasat Ioana Valentina Boitor, care a fost urmata de Miss Australia, Sabrina Houssami, in varsta de 20 de ani. Concursul s-a desfasurat in Palatul Culturii din capitala Poloniei, o cladire inalta construita pe vremea lui Stalin si inveselita cu flori, covoare rosii si multe lumini. Miss World este considerat cel mai urmarit eveniment de televiziune, iar Polonia spera sa profite de pe urma acestui lucru. Castigatoarea celei de-a 56-a editii a fost aleasa prin votul juriului si al telespectatorilor din intreaga lume. Potrivit organizatorilor, anul acesta s-au inregistrat cele mai multe voturi exprimate prin Internet din istoria concursului. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.