Autoritatile administrative ale judetului Mehedinti au inceput demersurile pentru infiintarea unui parc industrial. Acesta va fi construit pe platforma chimica a Uzinei de Apa Grea - Romag Prod, informeaza Rompres."Aceasta initiativa va da posibilita
Autoritatile administrative ale judetului Mehedinti au inceput demersurile pentru infiintarea unui parc industrial. Acesta va fi construit pe platforma chimica a Uzinei de Apa Grea - Romag Prod, informeaza Rompres."Aceasta initiativa va da posibilitatea unor agenti economici din tara si strainatate sa investeasca in zona si astfel sa atraga forta de munca disponibila de pe piata de somaj a judetului", a declarat subprefectul judetului Mehedinti, Constantin Saceanu.
Pana in prezent, peste 20 de agenti economici din tara si-au exprimat intentia de a demara activitati economice in viitorul parc industrial, unde vor fi asigurate servicii avantajoase de termoficare, furnizare energie electrica, distributie apa si de transporturi rutiere si feroviare. Autoritatile au identificat pentru promovarea acestui proiect circa 100 milioane euro.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.