Nicolae Mischie se intoarce la catedra Universitatii „Constantin Brancusi“ din Targu Jiu, dupa un an de absenta. Baronul de Gorj va preda un curs de Deontologia functiei publice, dupa ce a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu
Nicolae Mischie se intoarce la catedra Universitatii „Constantin Brancusi“ din Targu Jiu, dupa un an de absenta. Baronul de Gorj va preda un curs de Deontologia functiei publice, dupa ce a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si fapte de coruptie.
Studentii Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Constantin Brancusi“ din Targu Jiu se vor reintalni cu profesorul Nicolae Mischie. Acest lucru nu reprezinta deloc un motiv de mandrie pentru Universitatea „Constantin Brancusi“ din Targu Jiu. Baronul de Gorj preda un curs de deontologia functiei publice. Avand o astfel de calitate, respectiv presedinte al Consiliului Judetean, Mischie a adunat mai mult de cinci dosare penale, al caror obiect il reprezenta chiar calitatea de functionar public.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean(CJ) Gorj a „sarit“ peste anul universitar 2005-2006, fiind bolnav. Acesta a lipsit destul timp si de la termenele de judecata stabilite in cele trei dosare penale in care este trimis in judecata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.