referitor la cele mai scumpe proprietati americane plasa, in mai anul acesta, casa lui Donald Trump pe primul loc in top. Forbes aprecia ca aceasta va fi si prima casa al carei pret va sari de 100 milioane de dolari. La acea vreme, cea mai scum
referitor la cele mai scumpe proprietati americane plasa, in mai anul acesta, casa lui Donald Trump pe primul loc in top. Forbes aprecia ca aceasta va fi si prima casa al carei pret va sari de 100 milioane de dolari. La acea vreme, cea mai scumpa casa la vanzare era o proprietate din Bridgehampton, New York, pentru care se cereau 65 milioane de dolari.
Acum, trioul caselor cu preturi de 100 de milioane si peste ridica o serie de intrebari ca "se vor vinde totusi?" sau "ce primesti de fapt in schimbul a 100 milioane de dolari?". "Sunt surprins ca le-a trebuit atat de mult oamenilor sa realizeze valoarea. Eu sunt cel care a facut-o primul, am inceput acest curent si sunt surprins ca oamenii nu s-au gandit mai devreme. Sunt proprietati superluxoase", a spus Trump, citat de AP. Intr-adevar, la astfel de preturi, numarul de dormitoare, de bai sau suprafetele in metri patrati sunt aproape irelevante. Pentru simplul motiv ca sunt uriase.
Proprietatea din Aspen, care apartine printului saudit Bandar, are peste 15.250 de metri patrati, cam cu 300 de metri patrati mai mult decat Casa Alba, pe o proprietate de 95 de acri. Are chiar si propria spalatorie auto si pompe de benzina. E mare? Casa din Lake Tahoe, care apartine cofondatorului Corporatiei Tommy Hilfiger, Joel Horowitz, are o suprafata locuibila de 11.600 de metri patrati, pe 210 acri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.