Politistii nu au mobilul rapirii bebelusului de la Maternitatea Craiova, dar vor supune testului poligraf trei asistente. Un cadru medical care raspundea de salonul din care a fost furat micutul a fost sanctionat, iar firma de paza a spitalului a fo

Politistii nu au mobilul rapirii bebelusului de la Maternitatea Craiova, dar vor supune testului poligraf trei asistente. Un cadru medical care raspundea de salonul din care a fost furat micutul a fost sanctionat, iar firma de paza a spitalului a fost schimbata.
Seful IJP Dolj, comisarul-sef Georgel Enescu, a declarat sambata ca, in cel mai scurt timp cu putinta, cele trei asistente de la sectia nou-nascuti a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova care erau in tura in momentul disparitiei micutului Ion Guraliu vor fi aduse pentru testul cu poligraful.

„Asa cum v-am mai zis, toate drumurile duc la spital. Inca de ieri (vineri - 29 septembrie) dupa-amiaza, noi ne-am concentrat atentia asupra spitalului. Urmatorul pas va fi aducerea celor trei asistente care erau pe tura in momentul disparitiei la testul cu poligraful. Noi nu am reusit sa vorbim decat cu doua dintre ele si cred ca testul este o necesitate“, a spus comisarul Enescu. Acesta a adaugat ca cea de-a treia asistenta a disparut si ea imediat ce si-a terminat tura, lasand vorba colegelor ca merge „la o nunta sau la o inmormantare“.

Lista cu suspecti
Reamintim ca, joi seara, directorul Spitalului Judetean de Urgenta Craiova a anuntat Politia cu privire la disparitia unui bebelus de numai doua luni din sectia nou-nascuti a spitalului craiovean. Politistii doljeni spun ca au deja o lista de suspecti, dar pana acum nu au reusit sa dea de urma micutului.

In ziua de 22 iulie a.c., Marinela Urata, de 32 de ani, din Motatai-Dolj, a nascut prematur la Spitalul Calafat un baietel, provenit dintr-o relatie de concubinaj. Pentru ca micutul era bolnav, acesta, impreuna cu mama lui, a fost adus la sectia de nou-nascuti a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Numai ca, in data de 31 iulie a.c., Marinela a parasit spitalul, medicii craioveni spunand ca aceasta si-a abandonat bebelusul. Acesta a fost mutat intr-un alt salon, tot in cadrul sectiei de nou nascuti, alaturi de alti copii abandonati.

Politistii nu stiu mobilul rapirii
Seful IJP Dolj, comisarul-sef George Enescu, a declarat vineri ca politistii nu au reusit sa stabileasca inca mobilul rapirii bebelusului din sectia de nou-nascuti a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.