Nominalizarea de catre seful statului a senatorului PSD George Maior pentru functia de director al SRI, fara consultarea vreunuia dintre partidele parlamentare, nici macar a PSD, nu reprezinta o mare surpriza, daca judecam evenimentul prin prisma sti
Nominalizarea de catre seful statului a senatorului PSD George Maior pentru functia de director al SRI, fara consultarea vreunuia dintre partidele parlamentare, nici macar a PSD, nu reprezinta o mare surpriza, daca judecam evenimentul prin prisma stilului insolit al lui Traian Basescu de a face politica. Adevarata surpriza ar putea-o constitui eventuala respingere de catre Legislativ a propunerii presedintelui, in urma votului negativ sau a abtinerilor reprezentantilor PRM, PC si UDMR. Traian Basescu a lasat "garda" jos, a ocolit procedura negocierilor cu ceilalti actori politici, in vederea desemnarii sefilor serviciilor de informatii, impunandu-si vointa si asumandu-si riscul ca parlamentul sa-i aplice prima lovitura serioasa din actualul mandat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.