PS Ambrozie, episcop al Giurgiului, a oficiat ieri slujba de sfintire a manastirii cu hramul "Acoperamantul Maicii Domnului" din comuna Izvoarele, judetul Giurgiu. Asezamantul monahal, in curs de amenajare, s-a ridicat din initiativa PS Ambrozie pe u
PS Ambrozie, episcop al Giurgiului, a oficiat ieri slujba de sfintire a manastirii cu hramul "Acoperamantul Maicii Domnului" din comuna Izvoarele, judetul Giurgiu. Asezamantul monahal, in curs de amenajare, s-a ridicat din initiativa PS Ambrozie pe un teren pus la dispozitie de catre primaria comunei Izvoarele. Primaria comunei Izvoarele a dat in administrare gratuita o suprafata de 20 de hectare teren in satul Chiriacu, acare apartine de aceasta comuna. In scurt timp de la preluarea acestui teren, prin stradania P. Cuv. Dionisie Carjan, staretul acestui asezamant monahal, cu osteneala primarului si a viceprimarului dar si prin jertfa binecredinciosilor crestini de aici s-a construit in scurt timp acest locas sfant. De asemenea, au fost incepute si chiliile din jurul acestui schit, care urmeaza sa fie definitivate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.