Ca sa poata depasi rezultatele slabe din ultimele etape si socul despartirii de sarbul Momcilo Vukotic, conducerea de pe litoral a decis ca inaintea partidei cu gorjenii sa sfinteasca terenul de joc pentru a alunga duhurile rele, dupa modelul breveta
Ca sa poata depasi rezultatele slabe din ultimele etape si socul despartirii de sarbul Momcilo Vukotic, conducerea de pe litoral a decis ca inaintea partidei cu gorjenii sa sfinteasca terenul de joc pentru a alunga duhurile rele, dupa modelul brevetat de Gigi Becali.
Urmarea? O victorie concludenta in fata unui adversar incomod si o prestatie excelenta a atacantului Mihai Gurita, fotbalist care a dinamizat actiunile formatiei pregatite de Ion Marin. Dupa mai bine de 20 de minute de la inceperea partidei, congolezul Disney a inscris impotriva fostei sale echipe, pentru care a jucat sezonul trecut. Oaspetii au contat prea putin in atac, motiv pentru care un rezultat pozitiv era de neimaginat pentru gorjeni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.