Ghost buster, varianta breloc
SollidAliance impreuna cu Strapya elucideaza misterul fantomelor oferindu-ne mini-GhostRadar, un produs care ne avertizeaza ori de cate ori ne aflam in preajma acestora. Acest mini-GhostRadar care, evident, este o min
Ghost buster, varianta breloc
SollidAliance impreuna cu Strapya elucideaza misterul fantomelor oferindu-ne mini-GhostRadar, un produs care ne avertizeaza ori de cate ori ne aflam in preajma acestora. Acest mini-GhostRadar care, evident, este o miniatura a unui detector de stafii mult mai sofisticat, se poate atasa la mobil, la brelocul pentru chei, la laptop, oriunde ne va face sa ne simtim mai in siguranta. Aparatul detecteaza variatiile magnetice din zona, singura "stafie" care il poate deruta fiind un simplu... magnet. Pretul de 18 dolari ne face sa intelegem acest aspect minor.
Fara degete lipicioase!
Echipa CKS ne ofera o solutie unica: degetele-furculita ("Party Finger Forks"). Daca filmul "Eduard, omul-foarfeca" v-a trimis cu gandul la o lume cu stil unde putem sa renuntam la clasicile tacamuri, aceste degete-minune sunt exact ce va trebuie. Produsul costa aproximativ 7 euro si contine doar doua furculite de acest gen dar putem oricand sa cumparam o duzina pentru a putea savura mancarea cu fiecare prelungire mobila cu care se sfarsesc mainile si, de ce nu, picioarele.
Mp3 player de la Dada
Da, Dada intra pe piata cu un nou model de incaltaminte care include un mp3 player. Acesta va avea o capacitate de aproximativ 100 melodii si o autonomie de 6 ore. Producatorul ofera astfel un mod mai simplu de a asculta muzica fara fire si alte obiecte care trebuie transportate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.