Ceea ce scriu eu, azi, in deschiderea unei noi rubrici este un come-back. O reintoarcere in paginile Adevarului pe care le paraseam de bunavoie si nesilit de nimeni cu opt ani in urma, dupa ce le slujisem ani si ani. Atunci, in vara lui 1998, am incr
Ceea ce scriu eu, azi, in deschiderea unei noi rubrici este un come-back. O reintoarcere in paginile Adevarului pe care le paraseam de bunavoie si nesilit de nimeni cu opt ani in urma, dupa ce le slujisem ani si ani. Atunci, in vara lui 1998, am incredintat tiparului o ultima "Cronica a microbistului", cu titlul: "soimul Gigel a facut pe el". Era vorba de contraperformanta nationalei de fotbal juventiste, condusa de Victor Piturca si aparata de portarul Bogdan Lobont, care incheiase turneul final al CE de tineret desfasurat la Bucuresti pe ultimul loc, numai cu infrangeri.
Acum, in aceasta a doua repriza de Adevarul, consemnez la rece si reflectand nemultumirea generala ca aceiasi Piturca si Lobont se chinuiesc sa califice nationala mare la Europeanul 2008. E greu, fiindca, intre timp, fotbalul romanesc (in ciuda unor rezultate reconfortante prin cupele europene intercluburi) nu mai poate sustine o reprezentativa capabila sa bata la portile turneelor finale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.