Trei lideri marcanti ai PSD au avut ieri dupa-amiaza o intalnire de taina, dupa modelul presedintelui Traian Basescu, la restaurantul Arcade. Ziarul ZIUA i-a surprins pe fostul presedinte PSD Ion Iliescu, liderul PSD Bucuresti Sorin Oprescu si fostul
Trei lideri marcanti ai PSD au avut ieri dupa-amiaza o intalnire de taina, dupa modelul presedintelui Traian Basescu, la restaurantul Arcade. Ziarul ZIUA i-a surprins pe fostul presedinte PSD Ion Iliescu, liderul PSD Bucuresti Sorin Oprescu si fostul consilier prezidential Serban Nicolae punand la cale viitorul partidului. In discutiile de la aperitive, liderii PSD au abordat cele doua teme majore cu care se confrunta PSD: nominalizarea lui George Maior in fruntea SRI si creionarea portretului robot al viitorului lider al partidului. Nota in care s-a desfasurat intalnirea este lesne de ghicit, mai ales ca Oprescu si-a declarat public nemultumirea vizavi de nominalizarea lui Maior, pe motiv ca "se introduce dihonia in partid" si se alimenteaza ideea ca PSD a ajuns satelitul PD. "Cum sa explic eu oamenilor din teritoriu, cand ei au impresia ca noi ne-am aliat cu astia care s-au aliat cu ei?", isi exprima indignarea cu putin timp in urma Oprescu. De altfel, despre liderul de la PSD Bucuresti s-a vehiculat in presa ca ar fi interesat de sefia partidului. Oprescu insa a negat vehement aceasta ipoteza, insa a recunoscut, cu jumatate de gura, ca ar tinti presedintia tarii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.