Compania de investitii PPF Investments a transferat in contul Raiffeisen o suma de 20 milioane dolari, destinata platii titlurilor achizitionate de la actionarii Romexterra Bank, informeaza un comunicat al PPF. "Suntem hotarati sa oferim un nivel ina
Compania de investitii PPF Investments a transferat in contul Raiffeisen o suma de 20 milioane dolari, destinata platii titlurilor achizitionate de la actionarii Romexterra Bank, informeaza un comunicat al PPF. "Suntem hotarati sa oferim un nivel inalt de incredere si un grad ridicat de siguranta pentru actionarii ce au decis sa vanda catre noi. De aceea, deja am transferat o prima transa de 20 milioane USD catre banca Raiffeisen, pentru ca toti actionarii sa-si primeasca banii in timp util. Suntem multumiti de reactia actionarilor fata de oferta noastra", a declarat Michal Šušák, CEO al PPF Investments.
Compania va ordona plata pretului catre actionarul vanzator in zece zile lucratoare de la data inregistrarii transferului dreptului de proprietate asupra actiunilor in registrul actionarilor Romexterra. Oferta este valabila pana pe data de 6 octombrie. Pe 21 septembrie, compania PPF Investments si-a anuntat oferta de cumparare a actiunilor bancii Romexterra, la pretul de 8 lei pe actiune, platind in acest fel o suma de 33% peste pretul oferit de compania Demera Investment Ltd, reprezentantul bancii maghiare MKB.
PPF Investments este o companie importanta de investitii specializata in Europa Centrala si de Est. PPF a investit deja, prin companiile sale de investitii, peste 460 mil. dolari in companii din domeniul financiar, din domeniul telecomunicatiilor, al energiei si din sectorul media.
Compania isi desfasoara activitatea prin intermediul birourilor sale din Marea Britanie, Cehia, China, Rusia si Ucraina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.