Autoritatile din Mehedinti intentioneaza sa infiinteze un parc industrial pe platforma chimica a Uzinei de Apa Grea - Romag Prod. "Aceasta initiativa va da posibilitatea unor agenti economici din tara si strainatate sa investeasca in zona si astfel s
Autoritatile din Mehedinti intentioneaza sa infiinteze un parc industrial pe platforma chimica a Uzinei de Apa Grea - Romag Prod. "Aceasta initiativa va da posibilitatea unor agenti economici din tara si strainatate sa investeasca in zona si astfel sa atraga forta de munca disponibila de pe piata de somaj a judetului", a declarat subprefectul judetului Mehedinti, Constantin Saceanu, citat de Rompres. "Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare in scopul dezvoltarii activitatilor private in jurul sucursalelor sale, Romag Prod si Romag Termo, a executat deja unele lucrari de pregatire cu fonduri proprii a unor suprafete de peste 20 de hectare terenuri pe care vor fi amplasate noile entitati economice", a adaugat Saceanu. Peste 20 de agenti economici din tara si-au exprimat deja intentia de a desfasura activitati economice in viitorul parc industrial.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.