Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a fost prins, ieri dupa-amiaza, in judetul Ilfov, de catre politistii rutieri, la volanul unui autoturism Audi A8, desi avea permisul de conducere suspendat din 20 septembrie, au declarat pen
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a fost prins, ieri dupa-amiaza, in judetul Ilfov, de catre politistii rutieri, la volanul unui autoturism Audi A8, desi avea permisul de conducere suspendat din 20 septembrie, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. Potrivit surselor citate, Oprisan a fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere Ilfov, in dreptul comunei Voluntari, in jurul orei 15.00. Dupa verificarile de rigoare, politistii au constatat ca Oprisan avea permisul suspendat din 20 septembrie, dupa ce in 5 septembrie a fost prins conducand cu o viteza mai mare cu 50 de km/h decat cea legala. Sursele citate au mai precizat ca presedintelui Consiliului Judetean Dolj i se va intocmi dosar penal pentru conducere fara permis. Marian Oprisan a declarat ca nu a stiut ca nu avea dreptul sa mai sofeze si ca abia ieri a aflat de la politisti ca are carnetul suspendat incepand cu 5 septembrie. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.