De astazi, am ales o cale inedita de a reproduce programele televiziunilor, tinandu-ne deoparte de recomandarile trimise PR. Rubrica va evidentia la ce sa nu va uitati daca veniti nervosi de la serviciu. Meritati ceva mai bun decat v-au destinat ei

De astazi, am ales o cale inedita de a reproduce programele televiziunilor, tinandu-ne deoparte de recomandarile trimise PR. Rubrica va evidentia la ce sa nu va uitati daca veniti nervosi de la serviciu. Meritati ceva mai bun decat v-au destinat ei asa ca... actionati butonul rosu.

Astazi, televiziunile si-au propus sa va culcati devreme
Televiziunea Nationala e hotarata si astazi ca taranii din satele unde nu se prind decat TVR 1 si TVR 2 sa-si bage rapid gainile in cuibar si sa se culce devreme pentru ca a doua zi sa nu piarda nici un minut din campania agricola de toamna.

La 20.45, incepe celebra „Iarta-ma“, cu Raluca Moianu, o emisiune care nu ii iarta pe cei care se uita la ea. Subiectul serii este o soacra alungata din casa de nora si, ca sa nu dormiti stresati, va anuntam de pe acum ca soacra va fi reprimita sau nu... Pe cine intereseaza? Doar pe soacra.

Daca pana la ora 22.10 nu ati luat inca nici un calmant, e momentul sa va sunati medicul de familie pentru ca incepe emisiunea „Efectul MG“, prezentata de Gianina Corondan si sotul ei... probabil ceva cu „M“, dar nu Margelatu. De pe site-ul TVR am aflat ca ei isi propun „sa transforme banalul in senzational“, dar nu reusesc decat sa transforme senzationalul de a te mentine atatia ani pe postul national in banala audienta pe care reuseste TVR-ul sa o obtina cu astfel de „elefanti cu bulina“. Stresanta fraza! Zici ca a spus-o Geanina in vremurile bune cand relansa ideea de meteo. Apropo, stiati ca pe banii dumneavoastra se produce o emisiune cu numele de „Elefantul cu bulina“?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.