"Bush, ratatule si mincinosule, de ce nu esti curajos o data sa iesi in fata poporului tau si sa spui adevarul despre pierderile voastre in Irak si Afganistan?". "Acest sarlatan de Benedict (al XVI-lea) ne reaminteste discursul predecesorului sau, sa
"Bush, ratatule si mincinosule, de ce nu esti curajos o data sa iesi in fata poporului tau si sa spui adevarul despre pierderile voastre in Irak si Afganistan?". "Acest sarlatan de Benedict (al XVI-lea) ne reaminteste discursul predecesorului sau, sarlatanul Urban al II-lea din secolul al XI-lea, (...) in care a incitat europenii sa combata musulmanii si sa lanseze cruciadele". Acestea sunt doua dintre afirmatiile socante din noul mesaj video transmis de nr. 2 din Al-Qaida, Ayman al-Zauahiri, prin intermediul Al-Jazeera. Intitulat "Bush, Papa, Darfur si cruciadele", mesajul dureaza 18 minute si e al doilea din luna septembrie dupa cel de la 11/9, cand si Zauahiri a tinut sa puncteze cei cinci ani trecuti de la atentatele antiamericane.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.