Nici in al 12-lea ceas Uniunea Europeana si SUA nu au reusit sa ajunga la un acord privind transferul de date personale ale pasagerilor care calatoresc cu avionul din Europa peste Ocean. Termenul-limita pentru stabilirea unei baze legale pentru furni
Nici in al 12-lea ceas Uniunea Europeana si SUA nu au reusit sa ajunga la un acord privind transferul de date personale ale pasagerilor care calatoresc cu avionul din Europa peste Ocean. Termenul-limita pentru stabilirea unei baze legale pentru furnizarea datelor era 30 septembrie. In consecinta, companiile aviatice continua sa furnizeze datele personale ale clientilor lor in baza unui "vacuum juridic", asa cum descrie situatia purtatorul de cuvant al Comisiei Europene.
Nici asupra declaratiilor in urma ultimelor negocieri, UE si SUA nu reusesc sa se puna de acord. In timp ce Bruxelles-ul sustine ca nu exista niciun acord, ministrul apararii nationale american, Michael Chertoff, spune ca documentul este ca si semnat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.