Otelul si-a trecut in palmares cea de-a saptea victorie consecutiva din acest sezon, invingand echipa antrenata de Marius Lacatus cu 2-1.
Emil Jula a deschis repede scorul, pentru ca, in repriza secunda, Ramses Gado sa pecetluiasca practic vict
Otelul si-a trecut in palmares cea de-a saptea victorie consecutiva din acest sezon, invingand echipa antrenata de Marius Lacatus cu 2-1.
Emil Jula a deschis repede scorul, pentru ca, in repriza secunda, Ramses Gado sa pecetluiasca practic victoria gazdelor. Sabin Ilie a debutat cu gol pentru aradeni, marcand in minutul 83 printr-o lovitura libera executata impecabil. Chiar daca nu vor sa se imbete cu apa rece, moldovenii spera ca la sfarsitul campionatului sa prinda un loc de Cupa UEFA. "sapte victorii la rand nu am mai avut niciodata. Sunt foarte fericit si sper ca anul acesta sa prindem o cupa europeana. Champions League ar fi insa un vis prea frumos", a declarat mijlocasul Sergiu Costin.
Grigorasramane realist
Cu toate acestea, antrenorul Petre Grigoras prefera sa ramana cu picioarele pe pamant. "Deocamdata este imposibil sa ne gandim ca vom termina campionatul pe podium. Ne-ar trebui conditii mult superioare celor pe care le avem acum.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.