Cea mai mare companie de utilitati din Italia ar putea dezvolta o colaborare cu Gazprom in vederea extinderii pe pietele de energie din Europa de Est, a declarat directorul general al Enel, Fulvio Conti, citat de Reuters. Oficialul Enel a precizat ca
Cea mai mare companie de utilitati din Italia ar putea dezvolta o colaborare cu Gazprom in vederea extinderii pe pietele de energie din Europa de Est, a declarat directorul general al Enel, Fulvio Conti, citat de Reuters. Oficialul Enel a precizat ca grupul italian are posibilitatea sa isi extinda prezenta in aceasta regiune, iar colaborarea cu Gazprom, cel mai mare producator de gaze naturale la nivel mondial, ar fi posibila in cazul livrarilor de materii prime. Declaratiile au fost confirmate de biroul de presa al Enel. Firma italiana a preluat in 2004-2005 doua dintre filialele Electrica, Electrica Banat si Electrica Dobrogea, si a fost desemnata castigatorul procesului de preluare a participatiei majoritare la Electrica Muntenia Sud.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.