Succesul in fata Rapidului, al zecelea consecutiv din Liga 1, i-a extaziat pe conducatorii, antrenorii si fanii lui Dinamo. Surprinzator, jucatorii par sa fie singurii care au ramas cu picioarele pe pamant. Singurul dinamovist care nu a parut s

Succesul in fata Rapidului, al zecelea consecutiv din Liga 1, i-a extaziat pe conducatorii, antrenorii si fanii lui Dinamo. Surprinzator, jucatorii par sa fie singurii care au ramas cu picioarele pe pamant.

Singurul dinamovist care nu a parut sa savureze in totalitate victoria contra giulestenilor a fost atacantul Ionel Ganea. ""Sunt suparat ca nu sunt titular, dar pana la iarna nu am ce face. Atunci este pauza competitionala. Deocamdata atat va spun: nu sunt fericit si la iarna voi lua o decizie"", a declarat Ganea imediat dupa incheierea meciului. Rednic l-a contrazis ieri: ""Nu va pleca. Au fost vorbe spuse la suparare"".
FERICIT. Tehnicianul dinamovist a tinut sa-si felicite jucatorii. ""Este o victorie foarte mare, in primul rand pentru ca am avut arbitri straini. Noi am ajuns acolo, in fata, cand nimeni nu se astepta si de aceea au inceput sa ne acuze ca noi castigam cu arbitrii. Dar nu este adevarat. Am ajuns datorita jucatorilor mei, carora le-as da nota 10."" Rednic a vorbit si despre depasirea recordului de 14 victorii, stabilit pe vremea cand Dinamo era pregatita de Mircea Lucescu. ""Imi doresc, dar nu cred ca o sa reusesc. De fapt, nu-mi doresc sa-l depasesc nici pe nea Mircea, nici pe Ando, ci doar sa realizez performantele pe care le-am avut ca jucator la Dinamo"", a incheiat Rednic.
INVINSI. ""Dezamagirea si oboseala au facut ca in ultimele 30 de minute sa domine Dinamo, dupa ce si noi ne-am aruncat in atac. De aceea, as spune ca meciul l-a pierdut Rapid. E greu de recuperat o diferenta de 14 puncte, dar inca nu abandonam lupta. Dezamagirea e ca am reusit sa marcam repede, dar nu am profitat de contraatacuri ca sa inchidem jocul"", a declarat antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu.

INCIDENTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.