Echipa feminina de volei a CS Dinamo a inregistrat a doua victorie consecutiva in cadrul primei divizii a campionatului intern, dupa ce elevele antrenorilor Costinel Stan si Radu Adrian au spulberat, sambata, pe incomoda Penicilina Iasi, cu 3-0, la c
Echipa feminina de volei a CS Dinamo a inregistrat a doua victorie consecutiva in cadrul primei divizii a campionatului intern, dupa ce elevele antrenorilor Costinel Stan si Radu Adrian au spulberat, sambata, pe incomoda Penicilina Iasi, cu 3-0, la capatul unei dispute care a tinut mai putin de o ora. Dupa ce in prima runda s-a distrat cu rivala din Galati, pe care a depasit-o tot cu 3-0, sambata, sextetul ros-alb format din Minca, Marcovici, Gavrilescu, Martin, Bojilova si Prenga (libero Hancu) a avut din nou o evolutie fara cusur si se anunta o pretendenta serioasa la titlul national, pe care CS Dinamo il asteapta de 17 ani! In aceeasi runda secunda, CSU Metal Galati a dispus lejer de Unic Piatra Neamt, in vreme ce Stiinta Bacau s-a impus usor pe terenul "U" Jolidon Cluj. Si daca la feminin Dinamo e neinvinsa, in schimb, in intrecerea masculina, Dinamo-Lemntrans a avut un scurt-circuit inexplicabil in week-end, fiind invinsa la Dej, cu 2-3, dupa ce in runda inaugurala a pus la colt VCM Rm. Sarat, de esec beneficiind rivalii de la Tomis Constanta, invingatori in primele doua runde, la Cluj si cu Remat Zalau. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.