Mai bine mai tarziu decat niciodata. A trebuit sa intram in Uniunea Europeana pentru ca premierul Tariceanu sa isi dea seama in sfarsit cat de nocivi sunt securistii din preajma sa. PNL a decis sambata inlaturarea ofiterilor acoperiti din randurile
Mai bine mai tarziu decat niciodata. A trebuit sa intram in Uniunea Europeana pentru ca premierul Tariceanu sa isi dea seama in sfarsit cat de nocivi sunt securistii din preajma sa. PNL a decis sambata inlaturarea ofiterilor acoperiti din randurile partidului.

Aleodor Francu, seful cancelariei, si-a dat demisia din toate functiile, iar Titus Gheorghiof nu se simte nici el prea bine. Cloaca SIE din ograda premierului, numita cancelarie, va fi desfiintata. Aleodor Francu nu functiona de unul singur. Era insotit de Dan Dumitru de la celebra unitate „U“ a fantomelor, care se ocupa de „relatia cu Republica Moldova“. A spionat in SUA pana in 1999, apoi a fost asezat strategic. La cancelarie. Pentru curiosi, specialistul in centrale termonucleare are o vila barosana de juma' de milion de dolari in cartierul Floreasca, in cvartalul rezervat baietilor cu ochi albastri din conducerea Electrica. Dumitru era bun prieten cu generalul Angelescu, nimeni altul decat creatorul directiei „U“ si tatal lui Gheorghe Angelescu, coordonatorul altei cancelarii. Cea prezidentiala, directia Ordine si Medalii. Juniorul a ser vit la Cotroceni sub Ion Iliescu, este acolo sub Traian Basescu si tot asa. Oameni ca ei au ciuruit palatele Victoria si Cotroceni sau taie frunze la caini pe bani frumosi prin agentii guvernamentale create de SIE, ca ANCESIAC. Un bun prieten al Cotrocenilor este si fostul ofiter DIE Silvian Ionescu din fruntea Garzii de Mediu. Putini stiu ca sustinatorul generalilor Adrian Isac si Silviu Predoiu, Silvian, a fost incadrat dupa '89 ca „relatie-operativ“ pe statele SIE. Odrasla sa tocmai ce a absolvit Colegiul National de Informatii. O trambulina de intrare in „sistemul ticalosit“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.