Conferinta Economica Internationala cu tema "Aderarea la Uniunea Europeana - Suport al Dezvoltarii Relatiilor Romano-Maghiare", organizata miercuri de Camera de Comert si Industrie Romano-Maghiara Carpatia impreuna cu Camera de Comert si Industrie a
Conferinta Economica Internationala cu tema "Aderarea la Uniunea Europeana - Suport al Dezvoltarii Relatiilor Romano-Maghiare", organizata miercuri de Camera de Comert si Industrie Romano-Maghiara Carpatia impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Ungariei, va viza modalitatile de dezvoltare a investitiilor ungare in Romania, informeaza Romexpo.
Manifestarea este organizata cu sprijinul Sectiei Romano-Maghiare a Camerei de Comert si Industrie a Ungariei si al ITD Hungary - Societatea Ungara de Promovare a Investitiilor si Comertului.
Evenimentul se va desfasura pe perioada Targului International Bucuresti - TIB 2006, oferind astfel posibilitatea vizitarii standurilor potentialilor parteneri de afaceri maghiari, care participa la targ.
Cu acest prilej, presedintele Romexpo, George Cojocaru, Terényi János, ambasadorul Ungariei la Bucuresti si Victor Babiuc, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, vor prezenta potentialul economic al celor doua state, precum si nisele de piata pe care investitorii maghiari si romani pot activa cu succes.
ITD Hungary se pronunta, de altfel, pentru sprijinul agentilor economici maghiari in dezvoltarea investitiilor maghiare in Romania.
Prezentarea sistemului romanesc pentru promovarea exportului va fi facuta de catre Stefan Imre, directorul general al Departamentului pentru Comert Exterior din cadrul Ministerului Economiei si Comertului din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.