Comandantul Fortelor Navale Regale ale Olandei, viceamiral Jan Willem Kelder, va efectua o vizita oficiala in Romania, in perioada 2-4 octombrie. Cu acest prilej, la Statul Major General si la Statul Major al Fortelor Navale, vor avea loc convorbiri
Comandantul Fortelor Navale Regale ale Olandei, viceamiral Jan Willem Kelder, va efectua o vizita oficiala in Romania, in perioada 2-4 octombrie. Cu acest prilej, la Statul Major General si la Statul Major al Fortelor Navale, vor avea loc convorbiri pe teme privind stadiul si perspectivele relatiilor bilaterale si se vor identifica noi domenii de cooperare, in special pe linia instruirii personalului. Programul delegatiei oaspete cuprinde si vizite la unitati militare de marina din Constanta. Viceamiralul Jan Willem Kelder s-a nascut in anul 1949 si a absolvit Colegiul Naval Regal al Olandei in 1973. De-a lungul carierei sale a indeplinit functii de conducere la bordul unor nave reprezentative ale Marinei Regale Olandeze si in cadrul comandamentului Marinei. In 1990 si 1991 a participat, ca ofiter cu operatiile navale, la operatiile militare "Scutul Desertului" si "Furtuna in Desert", desfasurate in Golful Persic. A fost avansat la gradul de viceamiral la 25 aprilie 2005, iar in luna mai a aceluiasi an a fost numit comandant al Flotei Olandeze si a Benelux-ului. Din 5 septembrie 2005, indeplineste actuala functie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.