pentru ca, imediat dupa ceremonie, sa alerge sa-si ridice putinii bani castigati, dar mai multi ca anul trecut, si apoi sa intre din nou in atelierul lor.
"A fost. A trecut... Te simti bine cand esti in atentia colegilor tai si cand esti tintit
pentru ca, imediat dupa ceremonie, sa alerge sa-si ridice putinii bani castigati, dar mai multi ca anul trecut, si apoi sa intre din nou in atelierul lor.
"A fost. A trecut... Te simti bine cand esti in atentia colegilor tai si cand esti tintit cu privirea", spune Vasile Muresan Murivale, premiat pentru ambient-instalatii. Artistul se afla la primul premiu al UAP. "Am aproape 50 de ani. Cateodata suna bine... E un premiu care te innobileaza pentru ca este un premiu al profesiei. Cresti in ochii tai", a subliniat Murivale. Desi pana acum nu a mai fost apreciata de UAP cu premiul cel mare, pictorita Silvia Cambir ne-a declarat ca intotdeauna a fost libera sa faca ce vrea. "Eu sunt o senioara, am multi ani, 82, si este primul premiu asa mare; am mai luat astfel de premii, dar mai mici. Reprezinta incununarea unei activitati, e o mare bucurie, pentru ca filialele m-au ales dintre multele talente care sunt in tara asta si le multumesc". Silvia Cambir, foarte deschisa, ne-a marturisit ca lucreaza si acum la varsta de 82 de ani. Pana in ultima clipa... Silvia Cambir ne-a destainuit ce va face cu cei peste 40.000.000 de lei castigati: "Trebuie sa-mi pun niste geamuri, sa astup niste gauri...".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.