Un agent de politie din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Valea Jiului a fost agresat, in noaptea de sambata spre duminica, de un sofer pe care il oprise pentru un control de rutina. Purtatorul de cuvant al IJP Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat ca
Un agent de politie din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Valea Jiului a fost agresat, in noaptea de sambata spre duminica, de un sofer pe care il oprise pentru un control de rutina. Purtatorul de cuvant al IJP Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat ca agentul de politie i-a facut semn conducatorului auto Radu M. sa opreasca, dar acesta l-a ignorat si si-a continuat drumul in viteza spre Lupeni. "Politistul a pornit in urmarirea soferului, deoarece avea informatii ca acesta nu are permis de conducere, l-a ajuns din urma si l-a facut sa opreasca masina, dar in momentul cand i-a solicitat sa se legitimeze, soferul, in loc de acte a luat o bata de baseball cu care l-a lovit violent peste brat pe agent si a fugit, reusind sa scape", a afirmat Nitu. Agentul de circulatie a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Petrosani, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale.
Soferul agresor a fost prins de politistii din Lupeni, ieri dupa-amiaza, in cartierul in care locuieste. El a fost dus la Politie pentru audieri, dar a refuzat sa dea declaratii fara ca avocatul sau sa fie de fata. "Barbatul nu a vrut sa dea declaratii decat in prezenta avocatului personal si pentru ca acesta nu putea veni l-am citat pentru maine (n.r. - astazi). Cercetarile continua cu suspectul in stare de libertate si trebuie sa administram probatoriul", a spus comandantul Politiei Municipiului Lupeni, Romeo Amuraritei. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.