Sindicalistii de la Nitramonia Fagaras cer autoritatilor sa reintroduca paza cu jandarmi la combinat din cauza furturilor masive inregistrate aproape zilnic. „Daca pana acum se fura doar fier vechi din societate, acum hotii au patruns si in de

Sindicalistii de la Nitramonia Fagaras cer autoritatilor sa reintroduca paza cu jandarmi la combinat din cauza furturilor masive inregistrate aproape zilnic. „Daca pana acum se fura doar fier vechi din societate, acum hotii au patruns si in depozitul de acizi. Nitramonia se afla intr-o stare deplorabila. Pentru ca privatizarea intarzie nepermis de mult, acum ne confruntam si cu aceasta problema“, ne-a declarat liderul sindical de la Nitramonia Fagaras, Lucian Cupu.

Acesta spune ca pe langa furturile masive de fier vechi sunt sustrase din intreprindere si piese potential periculoase, care pot pune in pericol viata celor care intra in contact cu ele. „Acum, paza la Nitramonia e asigurata de angajati: tehnicieni, maistri, strungari. Nu putem sa lasam lucrurile asa, pentru ca nu mai ramane nimic de combinat daca nu asiguram noi paza“, a spus Lucian Cupu.

Reprezentantii Nitramonia sustin ca cei care sustrag bunuri de pe platforma sunt rromi care locuiesc in aceeasi zona. „Noi nu putem vinde fierul vechi ca sa ne putem lua salariile, pentru ca ne trebuie acceptul AVAS pentru casarea utilajelor pe care nu le ma i folosim. Trebuie sa facem Consiliu de Administratie pentru orice. Rromii nu mai fac nici un consiliu si fura tot“, a mai spus reprezentantul societatii de explozivi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.