Remy Vercoutre, portarul de rezerva al lui Lyon, s-a deplasat la Bucuresti duminica seara cu alt avion decat cel cu care a venit restul echipei franceze, pentru ca nu si-a gasit la timp pasaportul. Vercoutre a sosit cu un avion inchiriat pentru el de
Remy Vercoutre, portarul de rezerva al lui Lyon, s-a deplasat la Bucuresti duminica seara cu alt avion decat cel cu care a venit restul echipei franceze, pentru ca nu si-a gasit la timp pasaportul. Vercoutre a sosit cu un avion inchiriat pentru el de presedintele clubului, Jean-Michel Aulas. Potrivit cotidianului "L'Equipe", Aulas considera ca partida cu Steaua nu va fi una "de placere". "Acest meci va fi o capcana. Nu trebuie sa ne imaginam ca va fi o partida de placere. Trebuie sa fim mai puternici decat aceasta echipa, care a castigat la Kiev, ceea ce nu poate reusi oricine. Este un mod de a confirma victoria noastra din meciul cu Real Madrid, scor 2-0, dar mai ales de protejare in privinta viitorului. Daca pierdem, vor fi numai reprosuri. In cazul unui meci nul, ne vom afla pe traiectoria care trebuie, iar daca vom castiga ne vom indrepta spre o calificare mai repida decat s-a prevazut", a spus Aulas. Cotidianul "Le Dauphine Libere", din Lyon, noteaza ca echipa franceza este increzatoare. "Inainte de al doilea meci, OL face surfing pe un veritabil val de incredere, din diverse motive", scrie sursa citata, care considera ca preparatorul fizic Robert Duverne a jucat un rol foarte important in ceea ce priveste actuala forma a fotbalistilor si il caracterizeaza pe acesta drept "omul-cheie". Cotidianul scrie ca cele sase victorii consecutive inregistrate in ultima perioada dau lui Lyon o mare incredere de sine. "Nu se tem de nimic si de nimeni. Jucatorii noi se adapteaza rapid. Squillaci s-ar fi putut supara ca a ramas pe banca de rezerve la meciurile cu Real Madrid si Lorient, insa el a fost ireprosabil sambata, in partida cu Lille. <<La Lyon, nu se mai stie cine sunt titularii>>, a spus Aulas dupa meciul cu Lille, scor 4-1. Deci, in prezent, OL are cap si picioare. Fizic, mentalitate si fluiditate in joc. Iata de ce au nevoie cei de la Lyon daca vor sa revina din Romania cu trei puncte. Depinde de ei", adauga "Le Dauphine Libere". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.