"Ti s-a facut rusine de tot ceea ce ai ras? Te-ai impacat in direct la "Iarta-ma"? Te-ai indragostit de o handicapata la McDonald's? Vrei sa pui pereti de sticla in toata casa? Ai 40 de ani, doi copii oarecare si vrei sa ti-o pui cu o vedeta? Sau ai
"Ti s-a facut rusine de tot ceea ce ai ras? Te-ai impacat in direct la "Iarta-ma"? Te-ai indragostit de o handicapata la McDonald's? Vrei sa pui pereti de sticla in toata casa? Ai 40 de ani, doi copii oarecare si vrei sa ti-o pui cu o vedeta? Sau ai o sefa care seamana cu Andreea Marin si iti aduce un toaster cadou? Minunat, daca ai raspuns da la toate acestea, ai castigat un premiu-surpriza", scria Constantin Vica despre spectacolul "Vitamine", in regia Anei Margineanu.
Cartea Romaneasca le aduce (virtualilor) spectatori un premiu-surpriza: prima carte de teatru (romanesc) cu un DVD inclus. Editura lanseaza la Timisoara, in cadrul Festivalului Dramaturgiei Romanesti, "Vitamine" de Vera Ion, insotita de un material video cu imagini din spectacol, din culise si cu declaratii ale regizoarei Ana Margineanu. Cartea a iesit din tipar cu cateva zile in urma, si prima sa prezentare publica va avea loc sambata, 23 septembrie, de la ora 17.30, in sala Teatrului Maghiar/ German din Timisoara, inaintea reprezentatiei cu "Vitamine".
"Un singur lucru conteaza: vitaminele. Explozia. Supradoza de realitate. Supradoza de fals. Supradoza de sanatate. "Vitaminele", lumea in care Ana Margineanu si Vera Ion ne-au indopat pana la dementa." Acum si pe hartie, intr-o noua colectie, literar-vizuala, de dramaturgie romaneasca noua. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.