Rezultatele unui interviu, realizat de BBC printre cetateni din 25 de state si de pe toate continentele, confirma ca acestia nu sunt in favoarea unei interventii militare in Iran. Si asta desi majoritatea dintre ei sunt convinsi ca activitatile de im
Rezultatele unui interviu, realizat de BBC printre cetateni din 25 de state si de pe toate continentele, confirma ca acestia nu sunt in favoarea unei interventii militare in Iran. Si asta desi majoritatea dintre ei sunt convinsi ca activitatile de imbogatire a uraniului din Iran nu au numai scop energetic, ci sunt destinate si construirii unei arme nucleare. 60% dintre cei intervievati sunt convinsi ca iranienii au un proiect nuclear. In schimb, chiar daca Iranul nu va inceta planurile de imbogatire a uraniului, numai 11% dintre cei intervievati ar fi de acord cu o interventie militara impotriva Teheranului. Nici sanctiunile economice nu se bucura de sustinere prea mare, cei mai multi dintre oameni declarandu-se in favoarea unei solutii diplomatice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.