Sindicalisti din CNS Cartel ALFA au pichetat si joi sediul Parlamentului, ca o reactie la lipsa de interes a guvernantilor fata de rezolvarea revendicarilor salariatilor pentru un trai mai bun in Romania, a declarat Razvan C. Bobulescu, presedintele
Sindicalisti din CNS Cartel ALFA au pichetat si joi sediul Parlamentului, ca o reactie la lipsa de interes a guvernantilor fata de rezolvarea revendicarilor salariatilor pentru un trai mai bun in Romania, a declarat Razvan C. Bobulescu, presedintele acestei centrale sindicale. Manifestantii au si o lista de revendicari: salariu minim de 450 lei; aprobarea legii salarizarii unitare pentru toate sectoarele bugetare si stabilirea coeficientilor de ierarhizare care sa respecte principiul "la munca egala, plata egala", preturi mai mici la energie si gaz, pensii mai mari, un Cod al Muncii care sa protejeze angajatii. Actiunea de protest va continua si saptamana viitoare in zilele de miercuri si joi. (Rompres)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.