Senatorul PC Ilie Stoica a fost trimis in judecata pentru agresarea unei persoane, contracandidata a politicianului in campania electorala din 2004. In prezent, Stoica este membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, din
Senatorul PC Ilie Stoica a fost trimis in judecata pentru agresarea unei persoane, contracandidata a politicianului in campania electorala din 2004. In prezent, Stoica este membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, din Parlamentul Romaniei. Anchetatorii au stabilit ca, in 8 iunie 2004, inculpatul Stoica Ilie a blocat in trafic, in mod repetat, autoturismul unei persoane pe care a imobilizat-o si a lovit-o, provocandu-i vatamari corporale care au necesitat ingrijiri medicale de cateva zile. Stoica a fost ajutat de alte doua persoane, de asemenea inculpate in acest caz. Persoana vatamata a depus plangere penala impotriva celor trei, reclamand ca acestia i-au aplicat lovituri in zona capului, abdomenului si toracelui, declarandu-se deranjati de fotografierea lor in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. Stoica isi depusese candidatura pentru functia de primar al orasului Avrig, judetul Sibiu, iar in urma scrutinului din 6 iunie 2004, urma sa participe la turul doi al alegerilor, din partea PUR, actual PC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.