Mircea Sandu, presedintele FRF, a intervenit in stil propriu in scandalul care zguduie in aceste zile fotbalul romanesc. Seful federatiei a aruncat din start problema arbitrajelor in sarcina CCA, considerand ca "aceasta comisie are indepenta si trebu
Mircea Sandu, presedintele FRF, a intervenit in stil propriu in scandalul care zguduie in aceste zile fotbalul romanesc. Seful federatiei a aruncat din start problema arbitrajelor in sarcina CCA, considerand ca "aceasta comisie are indepenta si trebuie sa-si asume anumite responsabilitati". "Daca CCA aduce arbitri straini, atunci sa raspunda! Sa-i tina pe romani un an, sa-i pregatesca si apoi sa vada ce face cu ei!", a spus Sandu. Totusi, acesta a anuntat ca va propune ca testele arbitrilor sa fie repetate, dupa ce comisia condusa de Gh. Constantin a modificat grosolan clasamentele in acest an (de exemplu, Sorin Utica, primul in clasamentul mediilor, nu aparea pe lista celor 24 de arbitri care urmau sa fie promovati!). "Eu nu ma ocup de arbitraje, am alte atributiuni", a mai spus Sandu, ignorand faptul ca, pana una-alta, este seful federatiei! Sandu a trecut apoi la conflictele dintre sefii de club, insa a reusit si in acest caz sa se spele pe maini. "Eu am spus comisiilor abilitate sa-si faca datoria si sa aplice regulamentele! Sa se autosesizeze daca este cazul si sa ia masuri", a spus Sandu. In fine, seful FRF l-a amenintat pe Mihai Stoica - "Sa se potoleasca sau schimb foaia! - si cere scuze publice de la Gigi Becali, care a spus ca Steaua castiga tot daca i-ar fi oferit 500.000 de euro lui Sandu! (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.