Dupa Shell, si compania franceza Total are probleme in Rusia. Dupa cum informeaza La Tribune, ministerul rus pentru resursele naturale a anuntat ca este angajat in procesul de retragere a permisului de exploatare pe care Total il are pentru campul de
Dupa Shell, si compania franceza Total are probleme in Rusia. Dupa cum informeaza La Tribune, ministerul rus pentru resursele naturale a anuntat ca este angajat in procesul de retragere a permisului de exploatare pe care Total il are pentru campul de petrol Khariaga, situat in nordul cercului polar. Un reprezentant al ministerului rus a declarat ieri ca guvernul dispune de toate bazele legale pentru a retrage licenta, pe motiv ca firma franceza nu respecta conditiile contractului de exploatare. Campul Khariaga are o capacitate de exploatare de 20.000 de barili de petrol pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.