Retragerea sprijinului politic pentru Adrian Nastase nu este si nu va fi o solutie, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei Bucuresti a PSD, Sorin Oprescu. Liderul social-democrat a recunoscut ca Adrian Nastase a fost f
Retragerea sprijinului politic pentru Adrian Nastase nu este si nu va fi o solutie, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei Bucuresti a PSD, Sorin Oprescu. Liderul social-democrat a recunoscut ca Adrian Nastase a fost foarte aproape de excluderea din partid. "In ultima sedinta a Biroului Permanent National cred ca s-a trecut pe langa un moment foarte tensionat, de a se lua o hotarare pripita. In urma discutiilor, a rezultat faptul ca dlui Adrian Nastase i se va retrage sprijinul politic. Acestea au fost niste aberatii. De altfel, presedintele PSD, Mircea Geoana, a decis sa-l invite pe Adrian Nastase pentru a avea o discutie lamuritoare. Ulterior, am primit o serie de telefoane prin care am fost intrebat daca am primit vreun ordin. Organizatia PSD Bucuresti nu primeste ordine, noi nu curatam oameni", a afirmat Sorin Oprescu. El a admis faptul ca a existat un deficit de comunicare intre Adrian Nastase si conducerea PSD, care a putut fi insa "ameliorat cu efort".
Liderul PSD Bucuresti a mai spus ca organizatia pe care o conduce "nu simte nevoia" de a-l chema pe Adrian Nastase la o discutie. "Ne vom intalni daca vom considera ca sunt chestiuni insurmontabile legate de situatia de saptamana trecuta", a spus Sorin Oprescu, referindu-se la unele declaratii critice facute de Nastase la adresa PSD. Oprescu a declarat ca a discutat telefonic, zilele trecute, cu Adrian Nastase, care l-a intrebat daca s-a pus problema excluderii lui din PSD. "I-am raspuns ca nu s-a pus aceasta problema", a adaugat Oprescu.
Presedintele executiv al organizatiei, Marian Vanghelie, a declarat, in schimb, ca nu se simte solidar cu deputatul social-democrat Adrian Nastase, pentru ca nici acesta nu a fost solidar cu o parte dintre membrii partidului. In stilul caracteristic, Vanghelie si-a exprimat convingerea ca Adrian Nastase nu are nevoie de sprijinul sau.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.