publicului parada toaletelor propuse de Mango, Stefanel, BSB, Tiffosi featuring Optiplaza, NAF NAF accesorizat de BATA si Lotto.
Pentru Mango, primul brand care a deschis prezentarea, colectia toamna - iarna 2006 este o imbinare naturala de stil
publicului parada toaletelor propuse de Mango, Stefanel, BSB, Tiffosi featuring Optiplaza, NAF NAF accesorizat de BATA si Lotto.
Pentru Mango, primul brand care a deschis prezentarea, colectia toamna - iarna 2006 este o imbinare naturala de stiluri ale vedetelor anilor '50 si '80. Punctul de plecare al colectiei a fost cultura rebela a tinerilor din anii `50, in combinatie cu stilul anilor `70-`80. Rochiile si fustele largi, cu talia bine marcata, trench-urile scotiene, imprimeul de leopard au dominat colectia.
Stefanel a propus un amestec inspirat de Brit Cool Londra, un tribut nou si onest adus feminitatii, iar BSB propune pentru toamna - iarna 2006 haine inspirate din "puritatea si revolutia anilor '60". Haine cu volum, fuste clopot, paltoane cu maneci largi, cape elegante, jambiere, nasturi aurii, fuste mini. Detalii Glamour. La BSB, femeia poate miza cand pe un look militar, cand pentru un look gen English College. Culorile sezonului sunt rosu, auriu, negru si alb. Tiffosi a incantat prin croieli simple, maiastru puse in valoare de aplicatii variate. Jeans, hanorace, camasi, pulovere cu gat inalt, cardigane, fulare si caciuli cat vezi cu ochii.
Femeile NAF NAF sunt pe de-o parte Ingrid Bergman, Jackie Kennedy, Tippi Hedren, Grace Kelly, iar pe de alta parte Bonnie, fara Clyde, si Jane Fonda.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.