Inca un episod din procesul dintre consilierii generali si Costel Constanda s-a consumat ieri la Tribunalul Bucuresti, subiectul fiind Parcul Bordei. Urmatorul termen a fost stabilit la data de 6 octombrie. ""Am cerut inca o expertiza privind ev
Inca un episod din procesul dintre consilierii generali si Costel Constanda s-a consumat ieri la Tribunalul Bucuresti, subiectul fiind Parcul Bordei. Urmatorul termen a fost stabilit la data de 6 octombrie.


""Am cerut inca o expertiza privind evaluarea terenului, cea facuta de domnul expert este supraevaluata, de 2.500 de euro pe metru patrat. Apoi, am mai solicitat o opinie de specialitate a arhitectului-sef al Capitalei cu privire la regimul de inaltime al constructiilor din Parcul Bordei, mai ales ca in zona nu sunt cladiri inalte"", ne-a spus Mircea Valentin, consilier general, membru in Comisia Juridica.
Omul de afaceri Costica Constanda care, in urma cu doi ani, devenea proprietarul a 3,3 hectare de teren din Parcul Bordei, printr-un schimb de terenuri cu Municipalitatea, a obtinut, in prima faza, in instanta o sentinta civila prin care Consiliul General este obligat sa aprobe documentatia de urbanism ""in conformitate cu documentatia depusa"". Concret, Constanda a obtinut dreptul de a construi in Bordei cladiri cu destinatia de hoteluri si birouri, potrivit proiectului de urbanism depus la primarie, care a fost respins de Municipalitate. Decizia a fost contestata de Municipalitate, procesul rejudecandu-se.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.