""PRM cere in mod oficial publicarea dosarului de KGB-ist al lui Mircea Dinescu, membru al CNSAS"", a anuntat ieri intr-o conferinta de presa liderul PRM, C.V. Tudor. Totodata, Vadim a precizat ca PRM il va da in judecata pe Mircea Dinescu pent
""PRM cere in mod oficial publicarea dosarului de KGB-ist al lui Mircea Dinescu, membru al CNSAS"", a anuntat ieri intr-o conferinta de presa liderul PRM, C.V. Tudor.


Totodata, Vadim a precizat ca PRM il va da in judecata pe Mircea Dinescu pentru ca a calificat PRM drept un partid extremist. In sala in care Vadim Tudor a tinut conferinta de presa a partidului a existat un afis care reprezenta o fatada a puscariei mafiotilor, pe care era desenat chipul lui Mircea Dinescu in spatele gratiilor inchisorii, cu o sapca in cap pe care scria ""KGB"". Si deputatul PRM Daniela Buruiana a spus ca Dinescu are dosar la SRI cu toate actiunile de informator ale acestuia si de urmarire, iar ea a avut acces la unele din aceste documente.
REPLICA. La randul sau, Mircea Dinescu i-a cerut liderului PRM sa-i publice el dosarul de KGB-ist, daca Daniela Buruiana il are, solicitandu-i totodata acestuia sa faca public mai intai dosarul fratelui sau, generalul Marcu Tudor. Dinescu a mai declarat ca va publica o carte in care a adunat toate documentele care il vizeaza, aflate la CNSAS. Cum cu o zi in urma, Dinescu reclama ca fratele lui Vadim are sustinere in Colegiu, iar scurgerile de informatii din CNSAS l-ar avantaja, Cazimir Ionescu i-a dat replica. El a declarat ieri ca ""nu Colegiul ii spala pe cei care sunt spalati, ci legea de functionare a institutiei, care trebuie schimbata in anumite aspecte esentiale"". El a anuntat totodata ca va cere procurorilor sa ancheteze scurgerile de informatii din institutie in legatura cu mai multe dosare ale unor oameni politici, din care presa a aflat fie detalii interne, fie chiar deciziile inaintea celor vizati de acestea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.