Pensionarii, beneficiari de conturi curente la Banc Post, nu-si vor mai putea ridica drepturile banesti, incepand cu luna noiembrie, decat prin intermediul cardului. Aceasta masura a fost luata de reprezentantii Banc Post, pentru a evita aglomeratia
Pensionarii, beneficiari de conturi curente la Banc Post, nu-si vor mai putea ridica drepturile banesti, incepand cu luna noiembrie, decat prin intermediul cardului. Aceasta masura a fost luata de reprezentantii Banc Post, pentru a evita aglomeratia in zilele de plata a pensiilor. Cei care nu doresc sa opteze pentru aceasta forma de plata si doresc sa-si ridice banii prin mandat postal sau cont curent sunt sfatuiti de conducerea Banc Post sa apeleze la serviciile Postei Romane sau a altor banci cu care Casa Nationala de Pensii (CNPAS) va incheia conventii pentru plata pensiilor. Incepand cu 1 octombrie 2006, CNPAS va incepe negocierile cu bancile care au trimis scrisori de intentie in acest sens. Potrivit directorului de comunicare din cadrul CNPAS, Angelica Mihail, pana in momentul de fata, zece banci autohtone s-au aratat interesate sa-si ofere serviciile de achitare a pensiei prin cont curent sau card.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.