Adrian Mutu a marcat unicul gol al Fiorentinei in partida castigata pe teren propriu cu Parma, miercuri seara, in etapa a treia din Serie A. Internationalul roman a jucat 90 de minute, a punctat in minutul 17, a primit un cartonas galben si a fost de
Adrian Mutu a marcat unicul gol al Fiorentinei in partida castigata pe teren propriu cu Parma, miercuri seara, in etapa a treia din Serie A. Internationalul roman a jucat 90 de minute, a punctat in minutul 17, a primit un cartonas galben si a fost desemnat de majoritatea ziarelor aparute ieri "omul meciului". Bogdan Lobont a fost doar rezerva. AS Roma, cu Cristi Chivu integralist, a pierdut cu 0-1 derby-ul rundei, de pe teren propriu, cu Inter. Vali Nastase a jucat toate minutele pentru Ascoli si a fost avertizat, echipa sa pierzand cu 1-0 la AC Milan. Paul Codrea a fost rezerva pentru Siena, invingatoare cu 2-1 pe terenul lui AC Torino. Internationalul roman a intrat in minutul 75, in locul lui Locatelli. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.