Intre doua festivaluri, un Disc de Aur si ultimele pregatiri pentru noul album, cei de la Mandinga sunt de-a dreptul... revolutionari. Dupa ce duminica au primit in emisiunea Danutz SRL, din partea Roton, Discul de Aur pentru vanzarile albumului "Soa
Intre doua festivaluri, un Disc de Aur si ultimele pregatiri pentru noul album, cei de la Mandinga sunt de-a dreptul... revolutionari. Dupa ce duminica au primit in emisiunea Danutz SRL, din partea Roton, Discul de Aur pentru vanzarile albumului "Soarele meu", luni 18 septembrie, ei si-au mutat "comandamentul" intr-o vila cu etaj si mansarda din sectorul 2, unde isi amenajeaza saptamana aceasta o sala de repetitii (cu semineu), o sala de fitness si relaxare (unde sa traga de fiare si sa faca masaj), o sala de studiu individual (unde sa se refugieze) si o sala de vizionari (unde sa studieze cele mai tari concerte live).
"De cand ne-am largit echipa, sala veche de repetitii devenise neincapatoare si nu aveam loc sa ne punem in practica toate ideile nastrusnice. Acum putem sa lucram minimum opt ore pe zi in conditii optime, iar seara sa ne relaxam facand un gratar sau udand plantele din gradina" - a marturisit Florin, liderul trupei. "Mai avem ceva de lucru, dar, in final, va fi cuibusorul nostru de nebunii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.