Top-modelul va crea imbracaminte pentru Topshop, un celebru lant de magazine din Marea Britanie, precizeaza Mediafax.
Intelegerea cu firma britanica reprezinta cel mai mare contract incheiat de Kate Moss de la revenirea sa in lumea modei. Top-
Top-modelul va crea imbracaminte pentru Topshop, un celebru lant de magazine din Marea Britanie, precizeaza Mediafax.
Intelegerea cu firma britanica reprezinta cel mai mare contract incheiat de Kate Moss de la revenirea sa in lumea modei. Top-modelul a fost implicat in urma cu un an intr-un scandal cu droguri, tabloidul britanic Daily Mirror publicand anul trecut, in luna septembrie, fotografii ale manechinului in timp ce "priza" ceea ce parea a fi cocaina.
In urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte publicitare importante.
Intelegerea este importanta atat pentru Moss, cat si pentru Topshop, companie celebra pentru lantul sau de magazine unde se vand haine cu stil la preturi mici. Moss va oferi liniei de haine produse de companie o doza proaspata de stralucire, un lucru bun tinand cont ca Topshop va inaugura un magazin in Statele Unite in 2007.
"Kate are o pozitie unica, fiind un adevarat simbol al stilului, si abia astept sa transformam linia <> intr-un brand mondial" , a declarat Philip Green, proprietarul Topshop si presedinte al grupului Arcadia, fara a dezvalui insa detaliile financiare ale colaborarii cu celebrul top-model.
Kate Moss s-a intors in forta in lumea modei, fiind prezenta in reclamele pentru colectiile de toamna ale multor case de moda si pe copertele unor prestigioase reviste.
Recent, Moss a pozat pentru copertele revistelor British Vogue si Vanity Fair, publicatie ai carei cititori au votat-o drept cea mai stilata persoana din lume. "Kate Moss este un simbol", a afirmat directorul Virgin Mobile, compania cu care Kate a colaborat la doar cateva luni dupa scandalul din 2005, iar opt case de moda care au solicitat-o pe Kate pentru a le fi model au confirmat din plin ca un star poate supravietui unui val de critici aduse de presa doar daca este cu adevarat puternic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.