bataie. Interventia in forta a jandarmilor i-a facut pe dinamovisti sa se imprastie. Dar cele mai dure infruntari intre fortele de ordine si galeria Stelei s-au consemnat in timpul partidei si dupa incheierea acesteia. In minutul 66 al meciului, supo
bataie. Interventia in forta a jandarmilor i-a facut pe dinamovisti sa se imprastie. Dar cele mai dure infruntari intre fortele de ordine si galeria Stelei s-au consemnat in timpul partidei si dupa incheierea acesteia. In minutul 66 al meciului, suporterii "ros-albastrilor", care au luat loc la peluza a II-a a stadionului Dinamo, au provocat jandarmii, care au reactionat in forta, cu gaze lacrimogene. Fanii s-au retras catre randurile superioare, de unde au aruncat cu scaune in directia fortelor de ordine. Ulterior, au coborat si s-au batut cu jandarmii, folosind betele de la steaguri. Unor suporteri stelisti li s-a facut rau de la gazele lacrimogene si au fost transportati pe brate in afara stadionului. Intre timp, galeria dinamovista a aruncat o torta in mijlocul fanilor stelisti, ceea ce nu a facut decat sa intarate spiritele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.