Sotul creatoarei de moda Romanita Iovan priveste inapoi fara manie. Pilotul de aviatie, apt de zbor fara restrictii conform testelor medicale finalizate ieri, a raspuns „Gardianului“, exclusiv, dupa ce a iesit, ieri, din sala de judecata

Sotul creatoarei de moda Romanita Iovan priveste inapoi fara manie. Pilotul de aviatie, apt de zbor fara restrictii conform testelor medicale finalizate ieri, a raspuns „Gardianului“, exclusiv, dupa ce a iesit, ieri, din sala de judecata. El afirma ca nu i s-au cerut bani de catre sora intrusului impuscat in legitima aparare: „Ce bani sa mi se ceara? Ar fi ceva la modul „da-mi un ban pentru ce nu mai fura fratele meu!“.

Iovan catalogheaza scandalul fotografiilor cu Romanita si Radu Popa drept „frunza-n vant. Nu m-au atins deloc. Am incredere in sotia mea si nu am deloc incredere in publicatiile de scandal“.

Dupa ce a iesit din sala de judecata, Adrian Iovan, sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, a acceptat sa raspunda intrebarilor 'Gardianului>>, intr-un interviu in exclusivitate.

Reporter: Domnule Iovan, considerati dupa aceasta amanare de azi a termenului in procesul pe care il aveti ca ar putea fi vorba de o tergiversare? Si daca este asa, cui i-ar folosi?
Adrian Iovan: Nu e vorba de nici o tergiversare. Ac easta caseta realizata la momentul reconstituirii a fost ceruta de trei termene de doamna avocat Stefan care invoca acest lucru ca fiind o „proba zdrobitoare“. Toata lumea trebuie sa stie ca ceea ce este pe caseta se regaseste si in fotografiile de la dosar, si invers. Ca atare, din punctul meu de vedere nu este relevant. Doamna presedinta de complet a motivat ca, daca refuza aceasta cerere a doamnei avocat Stefan, mai tarziu va putea veni sa spuna ca partii i s-ar fi incalcat vreun drept procedural. Acum, aceeasi doamna avocat Stefan a considerat ca aceasta caseta „nu mai e o proba relevanta“ pentru ca a zis ca a mai citit din dosar. Aceasta chestiune ma mira la maximum. Noi am mers pe aceeasi idee a dumneaei si avocatul meu a solicitat de aceasta data sa fie adusa si caseta pentru a nu exista vreo problema in viitor ca sa fie acuzata instanta de vreo partialitate.

Vi s-a cerut vreun ban din partea sorei decedatului?
- Nu mi s-a cerut nici un ban. Si... ce bani sa mi se ceara? Ar fi ceva la modul „da-mi un ban pentru ce nu mai fura fratele meu!“ Eu cred ca in ce o priveste pe doamna avocat, e multumita cu publicitatea gratuita.

Si totusi...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.