Carlan a decis sa vanda societatea S.C. LYNX SRL unui cetatean sirian. Dupa 15 ani de administrare a unei societati care producea tricotaje, mai ales pentru piata externa, Carlan a hotarat ca este timpul sa se retraga din afaceri, pentru a-si constru
Carlan a decis sa vanda societatea S.C. LYNX SRL unui cetatean sirian. Dupa 15 ani de administrare a unei societati care producea tricotaje, mai ales pentru piata externa, Carlan a hotarat ca este timpul sa se retraga din afaceri, pentru a-si construi o cariera politica. In perioada cat a fost patron la LYNX, democratul a sponsorizat si clubul de fotbal Politehnica Iasi. Din acest motiv, la jumatatea anilor '90, echipa a purtat, pentru o perioada de timp, numele de Polynx.
"Am decis acum trei ani sa vand fabrica, deoarece am anticipat schimbarile care se vor produce pe piata romaneasca, odata cu aderarea la Uniunea Europeana. Dintr-o piata manufacturiera, Romania va deveni, usor-usor, una a prestarilor de servicii", a declarat Carlan. Decizia acestuia pare sa nu fie tocmai fericita pentru societatea al carei patron a fost mai bine de un deceniu. Din cauza creantelor care s-au adunat la bugetul local, municipalitatea se vede nevoita sa execute acum S.C. LYNX SRL. Pe site-ul primariei, Directia economica si de finante publice locale a publicat un anunt de scoatere la licitatie a mai multor utilaje apartinand firmei. Este vorba despre 14 masini de cusut si a unui fier de calcat, ale caror valori variaza de la 7 milioane la peste 20 milioane de lei vechi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.