Un director de la o firma din Capitala a fost prinsa in flagrant de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie in timp ce primea 25.000 de euro mita. Luminita Constantinescu a cerut unui italian, administrator al unei societati comerciale, 50.00
Un director de la o firma din Capitala a fost prinsa in flagrant de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie in timp ce primea 25.000 de euro mita. Luminita Constantinescu a cerut unui italian, administrator al unei societati comerciale, 50.000 de euro, promitandu-i ca-i va obtine acordul de mediu si alte autorizatii necesare punerii in functiune a unui incinerator de deseuri. Femeia s-a prezentat, sub numele de Luminita Ciobanu, ca facand parte din Aparatul Administratiei Prezidentiale. Cu ajutorul lui Vasile Drimus, din Sighetu Marmatiei, Luminita Constantinescu a primit de la strain 25.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.