Liberalii planuiesc ca, pana la sfarsitul lunii, sa scape de toti contestatarii actualei conduceri a partidului. Primul pas va fi facut saptamana viitoare, cand filialele Sector 2 si Sector 5 ale PNL se vor intruni pentru a da curs recomandarii organ
Liberalii planuiesc ca, pana la sfarsitul lunii, sa scape de toti contestatarii actualei conduceri a partidului. Primul pas va fi facut saptamana viitoare, cand filialele Sector 2 si Sector 5 ale PNL se vor intruni pentru a da curs recomandarii organizatiei bucurestene privind sanctionarea prin excludere a fostilor lideri Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Pe adresa lui Stolojan a fost expediata deja, prin intermediul unei scrisori recomandate, convocarea la sedinta de marti, cu mentiunea ca actualul consilier prezidential este invitat sa-si motiveze atacurile repetate din ultima vreme la adresa conducerii liberale. Presedintele PNL Sector 2, Mihai Georgescu, ne-a declarat, ieri, ca Stolojan nu a confirmat inca participarea la intalnirea de saptamana viitoare si ca votul de excludere a acestuia va fi dat chiar si in absenta lui.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.