decat in iarba. Acolo, Borcea, Badea, Cohn si Turcu au primit intariri de la Ioan Becali, in timp ce Netoiu a reusit sa-l convinga si pe Piturca sa fie prezent in "Groapa". De partea cealalta, alaturi de Becali si Mihai Stoica a venit si fostul prese
decat in iarba. Acolo, Borcea, Badea, Cohn si Turcu au primit intariri de la Ioan Becali, in timp ce Netoiu a reusit sa-l convinga si pe Piturca sa fie prezent in "Groapa". De partea cealalta, alaturi de Becali si Mihai Stoica a venit si fostul presedinte al gruparii, Viorel Paunescu. Pe teren, partida s-a incins abia din minutul 35, cand centralul Corpodean, la semnalizarea tusierului Nagy, a decis eliminarea belgianului Cyril Thereau pentru ca l-a lovit cu cotul in piept pe Moti. In acel moment, Gigi Becali a parasit nervos tribuna oficiala. "Corpodean si asistentul ala sunt doua jigodii ordinare. E clar ca au vrut sa ne faca. Cum sa rezist sa mai stau pe stadion cand vad cum ne fura nenorocitii astia? E clar ca au avut tema", a declarat finantatorul "ros-albastrilor". A ramas doar Mihai Stoica sa tina piept oficialilor dinamovisti, cu care s-a contrat in pauza meciului pe tema eliminarii atacantului. Nici cea de-a doua repriza nu a inceput prea bine pentru oaspeti, la cinci minute de la reluare, Petre Marin a primit o minge in cap si a cazut secerat la pamant. Primul care i-a sarit in ajutor a fost Ionel Ganea, care a solicitat interventia de urgenta a medicilor. Dupa aceasta faza, Olaroiu l-a introdus in locul fundasului pe Valentin Badea. Dar "cainii rosii" tot nu au reusit sa-si creeze prea multe ocazii de gol la poarta aparata de Carlos. In minutul 87, Steaua a ramas in noua jucatori, dupa ce Nicolita a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase galbene.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.