Nationala de Cupa Davis a Romaniei va intalni, incepand de astazi, si pana duminica, la Arenele BNR din Capitala, in direct la TVR 1, echipa similara a Coreii de Sud. In ciuda problemelor interne care au macinat echipa noastra, Romania ramane favori

Nationala de Cupa Davis a Romaniei va intalni, incepand de astazi, si pana duminica, la Arenele BNR din Capitala, in direct la TVR 1, echipa similara a Coreii de Sud. In ciuda problemelor interne care au macinat echipa noastra, Romania ramane favorita la castigarea acestei partide. Jucatorul nr. 1 din echipa noastra, Andrei Pavel, va deschide balul, astazi, incepand cu ora 13.00.

Niciodata echipa de Cupa Davis a Romaniei nu a trait momente mai dramatice precum cele de dinaintea meciului care debuteaza, astazi, la Arenele BNR, contra Coreii de Sud, meci care conteaza pentru ramanerea in Grupa Mondiala a Salatierei de Argint. Accidentarea lui Victor Hanescu si boicoturile lui Razvan Sabau si Victor Ionita au creat adevarate probleme pentru capitanul nejucator Florin Segarceanu. In atari conditii, Romania se va baza doar pe Andrei Pavel, Victor Crivoi, Horia Tecau si Florin Mergea. O echipa subtire, care, insa, si in aceste conditii, este favorita in fata Coreii de Sud. Romanii asteapta ca publicul sa le fie alaturi, cunoscut fiind aportul acestuia la meciurile din Cupa Davis. Toate partidele din cele trei zile vor fi transmise in direct de TVR 1.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.